Over mij

Enthousiast, gek op de natuur, vrolijk, creatief en een gezellig kwebbel , zo zou je mij kunnen omschrijven. Ik ben gelukkig getrouwd met Robin en ons geluk werd in November 2014 bekroond met een prachtige dochter Sara. Ik was werkzaam in de kinderopvang. Het sociale contact heb ik altijd erg leuk gevonden maar ik miste de vrijheid van eigen creativiteit.

Nadat ik een curcus interieurstylist had afgerond kreeg ik een creative ingeving om te gaan fotograferen. Ik volgde een opleiding voor Fotografie en behaalde mijn diploma. In augustus 2011 stapte ik naar buiten met mijn eigen KvK en is mijn bedrijfje zich gaan vormgeven.

Het vastleggen van beelden is nog nooit zo belangrijk gebleken voor de toekomst. Dit geldt voor personen maar ook zeker voor projecten.

Ik ben gek op het het fotograferen van detail en natuur. Dieren, accessoires, eten, bloemen en dergelijke leg ik graag vast. Door een curcus te volgen voor interieurstylist en de feeling voor dit vak kunt u bij mij ook terecht voor een combinatie van Fotografie en styling.

 

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte.


Je kunt alleen iets bereiken als je er zelf vertrouwen in hebt en er vol voor gaat.
De enige wie je tegenhoud ben jezelf!