THUIS bij…….

Wij hadden vorig jaar de eer om in Zuid-Holland een prachtig vrijstaand huis te mogen fotograferen in kerststyle.
We hadden prachtig weer en de frisse zeelucht maakte het najaar plaatje geheel compleet.

Nathalie bij wie dit prachtige stulpje hoort ontving ons met alle hartelijkheid. Haar woning nog in opbouw was prachtig versierd en voorzien van enorm veel ideeën! Zij is de trotse eigenaar van Faith Life Style!
www.faithlifestyle.eu
Houd de site vooral goed in de gaten! Achter de schermen is Nathalie druk bezig met het uitbreiden van haar bedrijf. Naast het ontwerpen en maken van sieraden van Faith volgt nu ook styling advies van Faith Life Style!

Het allerleukste van bij iemand binnen kijken is toch wel alle leuke ideeën, creativiteit en tips die je zelf weer kan toepassen. Het is niet nodig om letterlijk alles te kopiëren. Je kan zelf de aanvulling geven die je maar wilt. Basiselementen zoals: schalen, hout, tafels, kerstgroen, en ga zo maar door kunnen naar eigen smaak ingericht worden. Blijf bij je zelf en kijk ondertussen lekker af;)
En dat dit bij Nathalie goed gelukt is kan ik je wel vertellen.
Eenvoud, natuurlijke materialen, creativiteit en clusteren maken het dit huis tot een warm thuis gehuld in kerstsferen.

Creativiteit? Jazeker! Toen ze begon te vertellen over haar vorige baan bij de bloemist en al de ideeën die je daarvan opsteekt, haar eigen interieur winkeltje wat ze met plezier heeft gerund en het resultaat in huis.
Zo zijn de glazen ballen versierd met glitters, glitterlint en veertjes. Zo blijft de keuze vrij in de kleur die bij jouw interieur past.
Bessentakken in een mooie pot, ze hebben niet meer nodig dan alleen maar mooi te zijn.
De prachtige krans boven de eettafel. Gemaakt van kerstgroen, lampjes, lint en ballen.
Daar komt nog een leuk zelfmaakidee bij van glazen potjes voorzien van glitters, glitterlint, ijzerdraad en een waxinelichtje. Ook in deze krans hangen de zelf versierde kerstballen en ik kan alleen maar zeggen dat ik het een waar plaatje vind!

De houten schaal onder de krans is opgemaakt met kerstballen, takken en de Amaryllis bol.
Als je de bol af en toe even in het water dompelt dan komt deze vanzelf uit. Hoe gaaf is het gezicht van een schaal met bloembol die in de loop van de feestdagen uitloopt.

Waar we met de camera boven opstonden was ook het natuurlijke bloemstuk wat ze life voor ons in elkaar zette. Een zinken pot voorzien van takken en de Amaryllis. Om het geheel nog wat leuk op te maken werd er gebruik gemaakt van een verknipte boa en glitterlint. De veer werd vastgebonden aan een takje met het lint en zo werd het bij elkaar een prachtig geheel!

Na een tijdje kwamen we er ook achter dat Nathalie over een zomer en winterservies beschikt. Fleurige kleuren voor de zomer. Zachte wit tinten voor in het najaar. In mijn verbeelding zag ik de tafel al gedekt. En of alle ideeën nog niet genoeg waren kregen we er nog één bij voor het dekken van de tafel voor het kerstdiner.
Hierbij deel ik hem ook graag met jullie! Want persoonlijk vind ik het er zo gaaf uitzien!
Lepel, vork en mes gebundeld, daarop een bessentakje en veertje. Tot slot dit geheel samenbinden met het glitterlint en klaar! Zeg nou zelf, een tafel vol met zulke sierlijke bestekbundeltjes is toch een waar plaatje!!

En dan tot slot het allerlaatste doe-het-zelf kerst idee bedacht en klaargemaakt van Nathalie voor ons. Een glazen windlicht voorzien van een laagje water (denk er wel aan dat je windlicht waterdicht is;) voorzien van wat cranberry’s. Een mooie kaars erin en whalla daar staat wederom een prachtig resultaat te pronken.

Hopelijk ben je net zo geïnspireerd als wij!

Ook zo’n mooi huis? Mail gerust om het ook vast te laten leggen ter inspiratie voor velen! info@hofstedefotografie.nl

0487

0498

0500a

0504

0511

0518

0520kopie

0540

0565

0535

0569

0556

0549

0581

0571Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Homesweethome
My Home Sweet Home
Interieur
Boomstam
Interieur
Fonville
Bouwprojecten
Utrecht mijn stad!
Home Sweet Home
Joos